Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

Verbeterde belichting voor De Sims 4 op komst

Love waking up in Windenburg to this view... - Emily Zeinner
Love waking up in Windenburg to this view – Emily Zeinner

Het ziet er ondertussen steeds meer naar uit dat De Sims 4 binnenkort een grafische upgrade gaat krijgen in de vorm van een verbeterde belichting. Emily Zeinner (SimGuruPizza) heeft vandaag namelijk deze screen op Twitter gedeeld waarop duidelijk te zien is aan de schaduw van de ramen dat de belichting sterk lijkt te zijn verbeterd ten opzichte van hoe het er op dit moment uitziet.

Eerder deze week liet Emily ook al lichtelijk doorschemeren dat er grafisch gezien ‘iets nieuws’ in de trailer van De Sims 4 Uit Eten van eerder deze week zat. De fansite Platinum Simmers vroeg vervolgens of ze daarmee toevallig de verbeterde belichting bedoelde, waarop Emily op haar beurt met een blije smiley weer zo goed als bevestigde dat dit inderdaad het geval zou zijn. Wat er grafisch hiermee allemaal precies gaat veranderen is nog niet duidelijk, alhoewel een verbetering van de belichting met de bovenstaande screen wel zo goed als zeker lijkt te zijn.

Op dit moment is er daarentegen officieel nog niks van bevestigd, waardoor dus ook nog niet bekend is of de update überhaupt wel tegelijkertijd met het game pack De Sims 4 Uit Eten uit zal gaan komen. Het blijft afwachten, maar de komende weken zullen we hier vast wel meer over te horen gaan krijgen.

2 gedachtes over “Verbeterde belichting voor De Sims 4 op komst”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>