Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Origin

30% korting op alles in Origin met kortingscode

Origin: 30% korting

Vanaf vandaag tot en met dinsdag 31 mei loopt er op Origin een nieuwe kortingsactie waarbij je 30% korting op (vrijwel) alles kunt krijgen! De actie geldt hierdoor dus onder andere ook op De Sims 4 en al tot nu toe uitgebrachte haar uitbreidingen, game packs en accessoirespakketten. Gebruikt hievoor bij het afrekenen de code ORIGIN30 waarna de korting zal worden verrekend.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>