Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Uit Eten

De Sims 4 Uit Eten: Officiële gameplay trailer!

Vandaag is er weer een nieuwe gameplay trailer van het opkomende game pack De Sims 4 Uit Eten gedeeld op YouTube! In deze trailer wordt zo onder andere dieper ingegaan op hoe restaurants nou precies werken en wat je er allemaal zo al mee kunt doen om een succesvolle zaak te kunnen runnen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>