Community blog: 7 redenen om je te verheugen op De Sims 4 Uit Eten

De Sims 4 Uit Eten

7 redenen om je te verheugen op De Sims 4 Uit Eten

Hebben jouw Sims trek? Daar zal snel een einde aan komen! Het Game Pack De Sims 4 Uit Eten zit boordevol leuke activiteiten. Kijk dus maar eens even wat er allemaal voor lekkers op het menu staat.

Experimentele gerechten.

we hebben ons flink uitgeleefd met alle interessante, lekkere en innovatieve gerechten in het Game Pack. Er zijn onderdelen die je nog nooit eerder in een game van De Sims voorbij hebt zien komen. De gerechten zijn erg fotogeniek en daarom kunnen je Sims er foto’s van maken voor aan de muur. Maak de collectie met experimenteel voedsel compleet als je wilt bewijzen dat jij een echte foodie bent. Bekijk hier meer informatie over experimenteel voedsel.

Gevarieerde eetbeleving.

Uit eten gaan is een geheel nieuwe belevenis voor jouw Sims. Een etentje is heel geschikt voor een afspraakje of een verjaardagsfeestje. Er zijn nieuwe activiteiten voor de kinderen en in een restaurant kun je heerlijk ongestoord Sims bekijken. Jouw Sims verdienen ook handige en interessante gemoedstoestanden. Het is simpel gezegd een feest om de familie mee uit eten te nemen.

Restaurant die aangepast kunnen worden.

je kunt restaurants compleet naar smaak inrichten. Kies de naam, het menu, de bedrijfskleding, hoe gasten zich kleden en hoe het restaurant eruit komt te zien. We hebben er echt alles aan gedaan om jou zoveel mogelijk naar (artisjok)hartenlust aan te kunnen laten passen. Lees hier meer over het aanpassen van restaurants.

Restaurants beheren.

jouw Sims kunnen hun werkkloffie uittrekken en een koksmuts opzetten om hun eigen restaurant te openen. Als je De Sims 4 Aan het Werk hebt gespeeld, weet je ongeveer hoe dit in zijn werk gaat. Je Sims kunnen personeel inhuren, trainen en inspireren, gasten compensatie bieden voor slechte service, het menu aanpassen en meer in een uitgebreide beleving van het ondernemerschap. We staan te popelen om meer restaurantverhalen van jullie te horen.

De Sims 4 Uit Eten

Nieuwe voorwerpen.

Zorg ervoor dat je gasten het buiten ook warm hebben met de nieuwe warmtelamp, of maak jouw visrestaurant compleet met de prachtige nieuwe aquariums. Pas de borden voor jouw eigen restaurant aan en zet zitjes neer waar je Sims heerlijk knus kunnen dineren. Om van de decoratieve voorwerpen nog maar niet te spreken! Je krijgt ook allerlei decoraties om je vingers bij af te likken.

Kant-en-klare restaurants.

Als je niet zo van bouwen houdt, of eerst wat voorbeelden wilt bekijken voordat je zelf aan de slag gaat, moet je een van de zes kant-en-klare restaurants in je bibliotheek eens bekijken. Hier vindt je visrestaurants, dure Italiaanse restaurants, snackbars en romantische restaurants.

Neem het eten mee naar huis.

Als je Sims graag koken en het nieuwe gerecht bij het restaurant lekker vonden, dan kunnen ze proberen om het zelf te bereiden. Als je een kokstafel voor thuis koopt, kun je jouw Sims aan het werk zetten. Maak indruk op gasten met nieuwe experimentele gerechten zoals Geglazuurde Bamboerolletjes en Gegrilde Runderborststukken met Zure Klavertjessalade!

We staan te popelen om nog meer met je te delen over De Sims 4 Uit Eten. De game wordt op 7 juni gelanceerd en zal zeker in de smaak vallen. Stop je servet maar vast in je kraag, want het is bijna tijd om te gaan smullen!

TheSims.com

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *