Vrijdagavond officiële De Sims 4 Uit Eten livestream!

De Sims 4 Uit Eten

Aanstaande vrijdag 3 juni zal er om 10 uur ’s avonds Nederlandse tijd een livestream plaats gaan vinden van De Sims 4 Uit Eten! SimGuruMegs, SimGuruNinja en SimGuruHolms zullen dan in ongeveer een uur tijd laten zien wat je zo allemaal met restaurants kunt doen. Al met al dus een goede manier om te bekijken of dit game pack wel of juist niet bij je past.

Rond die tijd kun je de stream vinden hier in een sticky post op onze homepage, of kun je terecht op de officiële Twitch pagina van The Sims. Na afloop zullen we hier natuurlijk ook nog de herhaling plaatsen voor degene die het niet live hebben kunnen bekijken.

Update 1 juni – Volgens SimGuruDrake zal de stream voornamelijk gaan over allerlei zaken rondom het runnen van een restaurant. Ook worden er hierbij natuurlijk nog enkele vragen van fans over het game pack live beantwoord, maar zullen er wel enkele ‘verassingen worden achtergehouden’ voor volgende week dinsdag.

Update 2 juni – Op zowel het officiële forum als op de The Sims Reddit is nu een topic geopend waarin vragen verzameld worden voor de livestream van vrijdag. Mocht je dus nog enkele belangrijke vragen hebben, dan is dit de plek om ze te stellen. Tijdens de livestream zullen de SimGuru’s dan zoveel mogelijk van de vragen proberen te beantwoorden.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

1 reactie

  1. Mocht je nog belangrijke vragen hebben voor de livestream, dan is er nu een speciaal topic geopend op het officiële forum en op de The Sims Reddit pagina waar je ze kunt stellen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *