[Reminder] Vanavond De Sims 4 Uit Eten livestream!

Nog ruim zes uur en dan gaat de officiële livestream van De Sims 4 Uit Eten eindelijk beginnen! Vanaf 22:00 uur Nederlandse tijd kun je de stream live volgen via de bovenstaande Twitch speler, of kun je terecht op de Twitch pagina van The Sims. SimGuruMegs, SimGuruNinja en SimGuruHolms zullen dan in ongeveer een uur tijd laten zien hoe het runnen van een restaurant nou precies in z’n werk gaat. Na afloop zullen we zo snel mogelijk de herhaling online zetten voor degene die het hebben moeten missen.

Mocht je overigens vooraf nog vragen hebben, dan kun je dat nu nog doen op het officële forum of op de Reddit pagina van The Sims. Tijdens de stream zullen de SimGuru’s zoveel mogelijk van deze vragen proberen te beantwoorden.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *