Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Uit Eten

De Sims 4 Uit Eten vanaf nu verkrijgbaar!

DeSims4UitEten

Na bijna vier maanden zonder nieuwe accessoirespakketten, game packs of uitbreidingen voor De Sims 4 is daar vandaag eindelijk verandering in gekomen: De Sims 4 Uit Eten, het derde game pack binnen de serie, is vanaf nu namelijk verkrijgbaar op Origin voor 20 euro! Door op de link hieronder te klikken, kom je op de juiste pagina op Origin. Ga je De Sims 4 Uit Eten kopen, óf juist niet? En wat vind je er tot nu toe van? Laat het hieronder of op ons forum vooral allemaal weten!

| Origin: De Sims 4 Uit Eten |

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>