Mogelijke namen zevende en achtste accessoirespakket van De Sims 4 bekend

Het enige dat we op dit moment al zeker weten van het kinderspullen accessoirespakket

Om de content van de komende maanden wat in te luiden, is ruim anderhalve maand geleden een korte teaser video gelanceerd. In die teaser is te zien dat we ten eerste in de lente ergens een game pack rondom restaurants zouden krijgen, en vervolgens in de zomer een accessoirespakket rondom kinderspullen. Dat game pack, De Sims 4 Uit Eten zoals het nu officieel heet, is gisteren uitgebracht zoals de meesten hier ondertussen ook wel zullen weten. Rondom het accessoirespakket is het daarentegen tot op heden altijd nog aardig stil gebleven, naast dan dat SimGuruGraham wel al heeft bevestigd dat het pakket nog vóór het einde van deze maand gaat uitkomen.

Synnex onthult namen nieuwe accessoirespakketten

SimsDom heeft gisteren echter al de officiële Engelse naam ontdekt; die wordt namelijk Kids Room stuff (vertaald naar het Nederlands waarschijnlijk ‘Kinderkamer accessoires’). Zij zijn er namelijk achter gekomen dat het bedrijf Synnex meldt dat EA deze naam voor het accessoirespakket heeft geregistreerd zoals in bovenstaande screen te zien is, maar ondertussen ook weer uit hun lijst heeft verwijderd. Hiernaast is op deze screen echter ook te zien dat de naam van het – nog helemaal onbekende – achtste accessoirespakket Backyard stuff (vertaald iets als ‘Achtertuin accessoires’) zal gaan worden.

Kort na deze onthulling is tevens door SimsVIP gevonden dat diezelfde naam voor het kinderspullen pakket ook bij de officiële rating van het accessoirespakket door de ESRB is gebruikt, waarmee de naam Kids Room stuff in ieder geval wel zo goed als bevestigd lijkt. (De ESRB is overigens verantwoordelijk voor het bepalen van de minimaal aanbevolen doelgroep van een spel, dus in het geval van De Sims 4 bijvoorbeeld tieners.) Hierdoor lijkt het echter ook meteen een stuk aannemelijker dat ook Backyard stuff straks een accessoirespakket kan gaan worden!

Na De Sims 4 Perfecte Patio accessoires en Romantische Tuinaccessoires zou dit hiermee opvallend genoeg dus al het derde accessoirespakket moeten gaan worden dat zich op de tuin gaat richten. Natuurlijk is hier, zoals altijd bij dit soort geruchten, nog niks officieel van bevestigd, dus we zullen nog even af moeten wachten of het daadwerkelijk zo blijkt te zijn. Wel krijgen we kort na de release van het kinderspullen pakket sowieso weer een nieuwe teaser video van wat er in die maanden gaat volgen, dus hopelijk weten we dan meer!

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *