Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Origin

Origin: Update 9.12.2 beschikbaar

Eerder vandaag is er een kleine update voor Origin uitgekomen (versie 9.12.2). De update zelf is ditmaal niet veel bijzonders en bevat eigenlijk slechts kleine ongenoemde bugfixes. Om de update te installeren, hoef je Origin alleen maar op te starten, de update start dan automatisch.

Versie 9.12.2

  • Diverse bugs verholpen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>