De Sims 4: Update 1.19.31 beschikbaar

Tamelijk onverwachts is er vandaag een nieuwe update (versie 1.19.31) uitgekomen voor De Sims 4. De update, die overigens nog geen 90 MB groot is, lost volgens de officiële patch opmerkingen in totaal drie belangrijke bugs op: de game crasht niet meer na het opstarten, er zal voortaan niet meer meer dan één Tragische Clown spawnen en Sims die samen naar restaurants gaan, zullen niet meer ineens familie van elkaar zijn.

Om de update te downloaden, hoef je in principe alleen maar Origin op te starten, want dan start de update automatisch. Mocht dat niet gebeuren, dan kun je ook nog altijd met je rechtermuisknop op de box-art van De Sims 4 klikken en dan de optie ‘Controleren op updates’ selecteren.

Update: 06/16/2016 – PC Version 1.19.31.1010 / Mac Version 1.19.31.1210

Howdy Simmers,

Today we have a quick, targeted update to correct a few pernicious issues reported by the community. Thank you to everyone in the community who contributed to getting these sorted out.

General

 • We fixed an issue that could cause the game to crash for some folks at startup or soon thereafter.
 • The game should no longer generate multiple Tragic Clowns. We have enough.

Dine Out

 • Going to a restaurant together should no longer spontaneously create new familial relations. Love at first sight may be a real phenomenon, but marriage at first meal just sounds like a bad reality TV show.

Remember: These repairs were made possible by the reports of players like you! If you haven’t checked out Answers HQ or The Sims Bugs & Issues forum, you’ll find a great community of players-helping-players and experts like @SimGuruNick and @SimGuruArvin collecting information.

-SimGuruJanitor

forums.TheSims.com

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

5 reacties

   1. Er is een tijdje geleden al bevestigt dat het volgende accessoirespakket nog in juni komt (ik gok de 28e) en vooraf moet er dan zo goed als zeker nog een voorbereidende patch uitkomen (waarschijnlijk de 23e) aangezien deze patch dat nog niet heeft gedaan. 🙂

    1. Een patch (update) en een pakket zijn twee verschillende dingen

    2. Weet ik. Maar gezien het feit dat alle voorgaande pakketten een update vooraf hebben gekregen waarin wat basis dingen als (enkele) texturen, icoontjes en de box-art (en vast nog wel wat meer) worden toegevoegd (heb ik ook nu gecontroleerd, want ik wilde ook wel weten of er alvast een box-art te vinden was zoals dus normaliter hoort bij een update voorafgaand aan een pakket), durf ik tamelijk zeker te zeggen dat we nog een update gaan zien. Ik kan op het moment natuurlijk niets met zekerheid zeggen of anderzijds beloven, maar gezien de trend heeft het er naar mijn mening toch alle schijn van. Vandaar ook dat ik het in eerste instantie wat verwonderlijk vond om nu nog een nood-patch te lanceren. 🙂

     Of het daarmee inhoudelijk ook nog een interessante patch gaat worden voor degene die het pakket niet gaan aanschaffen, is natuurlijk al helemaal niet duidelijk.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *