Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Kinderkamer accessoires

De Sims 4 Kinderkamer Accessoires: Huishoudens en kamers uit de trailer

De Sims 4 Kinderkamer Accessoires: Huishoudens en kamers uit de trailer

Zoals gebruikelijk na het uitkomen van een pakket zijn ook nu weer de huishoudens en kamers die te zien waren in de trailer of ander promotiemateriaal, gedeeld op de Galerie. Mocht je ze willen downloaden, dan kan dat via de onderstaande links óf door in de in-game Galerie te zoeken naar MaxisCreator_01.

Huishoudens

Kamers

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>