Teaser van volgende accessoirespakket voor De Sims 4!

The Sims heeft middels deze simpele teaser de nieuwe content voor De Sims 4 getoond die we in het komende kwartaal mogen gaan verwachten, vergelijkbaar met de vorige teaser van april dit jaar. In de teaser zien we zo een accessoirespakket rondom tuinaccessoires, op het eerste oog zelfs tamelijk vergelijkbaar met De Sims 4 Perfecte Patio Accessoires. Veel is over de precieze inhoud echter nog niet te zien of bekend, naast dan dat we eerder al de gelekte naam te weten zijn gekomen: The Sims 4 Backyard Stuff (vertaald naar het Nederlands iets als De Sims 4 Achtertuin Accessoires).

Een officiële aankondiging hiervan zal dus ook op een later moment nog moeten gaan volgen. Wel is al bevestigd dat dat moment binnen nu en drie maanden zal plaatsvinden. Op dit moment lijkt het daarbij het meest reëel dat dat nog ergens voor Gamescom dit jaar (vanaf 17 augustus) zal gaan gebeuren, aangezien daar (of al eerder) naar verwachting weer een nieuwe uitbreiding zal worden aangekondigd. De Sims 4 Beleef het Samen is daar vorig jaar immers aangekondigd, en sindsdien hebben we nog geen nieuwe uitbreidingen voorbij zien komen. Voorlopig blijft dit echter slechts speculeren, dus hoe het precies zal lopen, zal in de loop der tijd nog duidelijk moeten gaan worden.

Overigens bevat de teaser ook nog enkele verborgen hints naar de andere dingen die we de komende maanden voor iedereen voorbij zullen zien komen. Een van die hints zou bijvoorbeeld de oppas rechts in beeld kunnen zijn. Ook dit blijft natuurlijk nog gewoon speculeren op het moment, maar laat het vooral weten als je zelf nog hints denkt te hebben gevonden!

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

2 reacties

  1. De oppas zag ik ook, ze houd de baby anders vast dan hoe ze de baby’s nu vast houden. Misschien dat ze dat een beetje bewerkt hebben? Ik wil zó graag peuters. En ik zag een vogel voorbij komen, iets met dieren!

    1. Die vogel zal ik ook ja. Hopelijk wordt dat daardoor ook wel de volgende uitbreiding. 🙂

      Die pose kan trouwens ook best wat anders zijn omdat dit meer een soort render is dan echt ingame beelden. Zou ik dus nog niet teveel waarde aan hechten.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *