Community blog: Oppas in actie! Nu beschikbaar in De Sims 4

Zin om een avondje uit te gaan? Goed nieuws: er is nu een nieuwe gratis* update voor De Sims 4 waarmee je een oppas in kunt huren! Maar wacht eens even, waarom zou je een oppas nodig hebben? Stel je even deze mogelijke situatie voor een Sim voor:

Je hebt je helemaal voorbereid op deze avond… Waar en wanneer; het is helemaal in kannen en kruiken. Je hebt de perfecte outfit uitgekozen en hij heeft tenminste dat rare clownspak voor de gelegenheid uitgetrokken. Het is tijd om te gaan. Maar o nee! Ineens bedenk je je dat je kinderen hebt! Vijf zelfs! En een baby!

Je kunt natuurlijk gewoon gaan, zoals je dat in het verleden deed. De mysterieuze dagopvang heeft je nog nooit in de steek gelaten. Maar waar gaan je kinderen precies heen? Is het daar wel veilig? Heb je wel grondig onderzoek gedaan naar deze zogenaamde dagopvang? En als het een dagopvang is, waarom zijn ze dan 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar?

De Sims 4

Het klinkt allemaal wat dubieus. Je begint je af te vragen of het wel zo’n slim idee is om vanavond de bloemetjes buiten te zetten (en je vraagt je ook af waar die uitdrukking vandaan komt) en je kinderen achter te laten bij de twijfelachtige dagopvang.

*dingdong*

Wat was dat? Dat was de deurbel. De juiste vraag zou zijn geweest: wie is daar?

Het is een oppas!

De oppas is nu beschikbaar met een update voor De Sims 4, zodat jij lekker kan ontspannen! Joepie! Jij kunt lekker een avondje gaan stappen. De oppas zal voor jouw kinderen zorgen, leuke dingen met hen doen, spelen, lezen en ervoor zorgen dat hen niets tekort komt… terwijl je onbezorgd een avondje (of dagje, wanneer dan ook) je uit kunt leven… en de bloemetjes buiten kunt zetten! Zet ze maar buiten… die bloemetjes.

TheSims.com

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *