Vanavond De Sims 4 Achtertuin Accessoires Live Broadcast!

Vanavond zal er om 22:00 uur Nederlandse tijd weer een Live Broadcast gaan plaatsvinden. Ditmaal zal het gaan over het gloednieuwe accessoirespakket De Sims 4 Achtertuin Accessoires! Mocht je nog twijfelen of het pakket iets voor je is, dan is dit daarmee ook een uitstekende manier om daar achter te komen! De Live Broadcast zal zoals gebruikelijk ongeveer een uurtje duren en kan via bovenstaande stream live gevolgd worden. Mocht die stream niet werken, dan kun je ook nog altijd terecht op de officiële Twitch pagina van The Sims. Vragen vooraf kunnen nog in dit topic op het Amerikaanse forum worden gepost.

Kun je er vanavond niet bij zijn? Geen nood, want morgenochtend zullen we de herhaling voor je plaatsen!

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *