Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Patches

De Sims 4: Update 1.21.37 beschikbaar

Vannacht is er tamelijk onverwachts een nieuwe ‘nood-patch’ uitgekomen voor De Sims 4. Hierin wordt het probleem van lange laadtijden bij een volle screenshots map opgelost. Zoals verder in de patch opmerkingen te lezen valt, is dit hiermee meteen ook de enige bug die deze patch oplost.

Om de update te downloaden, hoef je in principe alleen maar Origin op te starten, want dan start de update automatisch. Mocht dat niet gebeuren, dan kun je ook nog altijd met je rechtermuisknop op de box-art van De Sims 4 klikken en dan de optie ‘Controleren op updates’ selecteren.

Update: 07/18/2016 – PC Version 1.21.37.1020 / Mac Version 1.21.37.1220

  • Fixed long load times on startup when many screenshots are saved.

help.EA.com

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>