De Sims 4 Achtertuin Accessoires: Kavel en huishoudens uit de trailer

Het 'Chill Out With Friends'-huishouden zoals te zien was in de trailer van De Sims 4 Achtertuin Accessoires

Zoals gebruikelijk na het uitkomen van een nieuw pakket zijn ook nu weer de huishoudens en kavel die te zien waren in de aankondigingstrailer van De Sims 4 Achtertuin Accessoires, gedeeld op de Galerie. Door op onderstaande links te klikken, kom je bij de betreffende downloads terecht. Ingame kun je ze vinden onder MaxisCreator_01.

Huishoudens

Kavels

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

2 reacties

  1. Ik vind het jammer dat er niet aan de kinderen is gedacht. Bijvoorbeeld,schommel,wip,wipwapper,zandbak enzo.

    1. Dat komt omdat dat simpelweg te grote en uitgebreide dingen zijn voor in een accessoirespakket. Misschien ooit in een uitbreiding of game pack, maar in accessoirespakketten waarschijnlijk niet.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *