Tijdelijke fix voor de waterglijbaan uit De Sims 4 Achtertuin Accessoires bij Intel HD videokaarten

De Sims 4 Achtertuin Accessoires - Waterglijbaan
De waterglijbaan uit De Sims 4 Achtertuin Accessoires met de de animatie zoals ‘ie hoort te zijn.

Bij het gebruik van de waterglijbanen uit De Sims 4 Achtertuin Accessoires bestaat er een kans dat de animatie niet goed afspeelt. Deze bug kan zich voordoen wanneer je gebruik maakt van Intel HD videokaarten. Sims zullen dan simpelweg niet over de baan glijden, maar juist worden vervormd en/of geteleporteerd. Het probleem moet duidelijk te herkennen zijn, dus merkt zelf wel of je ermee te maken hebt of niet.

Bèta mod

Gelukkig is er nu wel een soort (bèta) nood-mod uitgebracht die je kunt vinden op het Amerikaanse forum in dit topic. Net als bij reguliere mods moet je het eerst uitpakken (met behulp van een programma als WinRAR of 7-ZIP) en dan installeren in de Mods map in Documenten\Electronic Arts\De Sims 4. Tijdens het opstarten zul je vervolgens een popup moeten krijgen met een lijst van al je mods waarin ook SP01-Slide-Animation-Fix-For-1.21.37 te vinden moet zijn. Zo niet, zorg er dan voor dat je bij de opties onder het laatste tabblad Mods en Custom Content toestaat.

Natuurlijk zal dit probleem op een later moment ook nog officieel worden gefixed in een nieuwe update voor De Sims 4. De vraag is alleen wanneer, dus tot die tijd zul je de mod moeten gebruiken.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *