Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Patches

De Sims 4: Update 1.21.40 beschikbaar

Eerder vandaag is er (al)weer een nieuwe ‘nood-patch’ voor De Sims 4 uitgebracht waarin ditmaal twee belangrijke bugs worden opgelost. Zo is de bug opgelost waarbij Intel HD videokaarten niet goed werken in combinatie met de waterglijbanen van De Sims 4 Achtertuin Accessoires en zal de oppas niet meer onsterfelijk worden.

Om de update te downloaden, hoef je in principe alleen maar Origin op te starten, want dan start de update automatisch. Mocht dat niet gebeuren, dan kun je ook nog altijd met je rechtermuisknop op de box-art van De Sims 4 klikken en dan de optie ‘Controleren op updates’ selecteren.

Update: 07/26/2016 – PC Version 1.21.40.1020/ Mac Version 1.21.40.1220

General…

  • The Nanny can no longer grant immortality.

Backyard Stuff…

  • The Lawn Slide wormhole has been fixed for Intel HD graphics adapters.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>