Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

De Sims 4: Keke Palmer render

Keke Palmer

Met de Teen Choice Awards in het vooruitzicht heeft het marketingteam van The Sims Keke Palmer ingehuurd deze simself in De Sims 4 van zichzelf te delen op social media. Keke Palmer is een Amerikaanse zangeres en actrice, en zal (voor zover ik weet dan) tijdens de Teen Choice Awards later vandaag te zien zijn als een van de presentatoren. The Sims zal daar zelf overigens ook in de Green room te vinden zijn, en zal dan vanaf daar ook allerlei foto’s delen via Snapchat, te vinden onder de naam TheSimsOfficial.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>