Community blog: 5 Snelle bouwprojecten voor jouw Sims in De Sims 4 Uit Eten

Het is vrijdagavond en jouw Sim heeft zin in (of dringende behoefte aan) een avondje zonder de kinderen. Bij ons zit je goed met deze vijf geweldige video’s van snelle bouwprojecten in De Sims 4 Uit Eten Game Pack. Het pakket bevat de links om ze via de galerie van De Sims 4 te downloaden. Zet een van deze geweldige kavels neer in jouw buurt, bel de oppas en ga uit eten! Hé, een Sim moet eten, toch?

Deligracy – Visrestaurant

We zijn dol op Deligracy, we zijn dol op haar gebouwen en we zijn dol op vis. Dus dat kan niet misgaan! Het interieur is echt modern en de enorme ramen laten het zonlicht binnen terwijl jij stijl kunt dineren. Een toplocatie om jezelf op wat leuks te trakteren!

Haal het bouwproject hier in de galerie op!

Leander – Moderne jaren ’50 cafetaria

Een geweldige cafetaria mag in geen enkele stad ontbreken en waarom zou dat in de wereld van jouw Sims anders zijn? Leander heeft een fantastische cafetaria gebouwd in deze video. Het ziet er zo authentiek uit, dat je de hamburgers bijna kunt ruiken! Een geweldig gezinsrestaurant dat er goed uitziet in iedere omgeving.

Haal het bouwproject hier in de galerie op!

Penapple – Hotdogkraam

Wauw. Moet je dit eens zien! Geweldig, toch? Penapple heeft wel iets heel erg creatiefs gebouwd en wij zien graag dit soort innovatieve bouwwerken. Door de decoratieve spullen op een creatieve manier te gebruiken heeft Penapple iets heel speciaals gecreëerd. En dan hebben we het nog niet eens over de hotdogs gehad! Dit kan haast niet beter!

Haal het bouwproject hier in de galerie op!

LukeyDeanSims – Keuken van Nacho Mama

Wij zijn gek op nacho’s, dus waarom zouden we dit restaurant niet uitlichten? Hier heb je alleen maar een kleine kavel voor nodig, want het is een echt afhaalrestaurant. De zitruimte buiten is ook heel schattig!

Haal het bouwproject hier in de galerie op!

Steph0sims – Stadstuin

Deze locatie ziet er zo geweldig uit, dat we zouden willen dat we er in het echt een reservering konden maken! Dit is een geweldige bestemming voor een date of een avondje uit met het gezin! Mede door de schitterende decoratie door middel van planten, hangt er een ontspannen en moderne sfeer in dit restaurant.

Haal het bouwproject hier in de galerie op!

Alsjeblieft, talloze mogelijkheden voor alle soorten Sims. De vraag is alleen welk restaurant je als eerste gaat bouwen! Als jij iets geweldigs hebt gebouwd in De Sims 4 Uit Eten, dan kun je dat op Twitter met ons delen!

TheSims.com

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *