Community blog: Galerie in de schijnwerper – 5 kavels uit De Sims 4 Achtertuin Accessoires waar we dol op zijn!

De zomer is in volle gang en het is erg warm buiten (nou ja, af en toe dan). Echt we kunnen geen betere manier bedenken om met de warmte om te gaan dan binnen te blijven en met onze Sims te spelen op de waterglijbaan uit De Sims 4 Achtertuin Accessoires*! Als je nog geen kans hebt gehad om de achtertuin van je Sim’s dromen te bouwen, maak je dan geen zorgen. We hebben 5 geweldige kavels in de galerie staan die je te gek zult vinden dus je Sims kunnen binnen no time aan de slag. Jippie!

Monraelis12 – Vacation House

Galerie in de schijnwerper: 5 kavels uit De Sims 4 Achtertuin Accessoires waar we dol op zijn! - Vacation House

Deze kavel is van boven tot onderen prachtig, maar die achtertuin is echt een DROOM. Er zijn overal mooie plekjes om te kletsen, dineren en te spelen en het past allemaal perfect bij elkaar. We vinden de planten op het dak ook te gek!

Deze kavel is in de galerie te vinden!

Lari-lilac – Modern Comfort

Galerie in de schijnwerper: 5 kavels uit De Sims 4 Achtertuin Accessoires waar we dol op zijn! - Modern Comfort

Onderschat nooit hoe intiem een achtertuin kan zijn. Deze zou echt een geweldige plek voor een gezin zijn om ’s avonds te ontspannen en bij te kletsen over hun belevenissen, rond de tafel of in het bubbelbad. Wij zouden het wel weten 🙂

Deze kavel is in de galerie te vinden!

Rachelgib200 – The Summer Home

Galerie in de schijnwerper: 5 kavels uit De Sims 4 Achtertuin Accessoires waar we dol op zijn! - The Summer Home

Er is heel wat gaande op deze kavel, maar het is allemaal even geweldig. Zo heb je een speelgedeelte, glijbaangedeelte, dansgedeelte, zwembadgedeelte, bargedeelte, BBQ-gedeelte en natuurlijk een bruiloftgedeelte, want… Wat zou je anders met al deze geweldige dingen moeten doen? Eén ding is zeker, Sims die hier wonen zullen zich nooit vervelen!

Deze kavel is in de galerie te vinden!

QuinnWhitt – Community Pool

Galerie in de schijnwerper: 5 kavels uit De Sims 4 Achtertuin Accessoires waar we dol op zijn! - Community Pool

Dit is echt een fantastische kavel met tal van dingen om te doen voor een dagje uit met je Sims! Er is zoveel om van te houden, van de prachtige veranda’s tot de schitterende barbecueplek. En dan hebben we het nog niet eens over de glijbanen gehad! Alles bij elkaar geweldig voor een ontspannen middag of spannend afspraakje.

Deze kavel is in de galerie te vinden!

Bouclettif – Aqua-Land

Galerie in de schijnwerper: 5 kavels uit De Sims 4 Achtertuin Accessoires waar we dol op zijn! - Aqua-Land

Wij denken dat Bouclettif stiekem ons droomdagboek heeft gelezen, want dit is letterlijk en figuurlijk een droom van een kavel. De kleuren zijn schitterend, er is een geweldig dansgedeelte, een enorm zwembad… Zo. Ontzettend veel. Glijbanen. Wie valt er nou niet voor de enorme ronddraaiende paars met blauwe windvangers?

Deze kavel is in de galerie te vinden!

Nu je hoef je alleen nog maar eentje voor jouw game uit te kiezen! Maar waarschijnlijk download je ze net zoals wij alle vijf. Zijn er nog meer Achtertuin Accessoires-kavels die je geweldig vindt? Laat het ons dan weten op Twitter!

TheSims.com

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *