Sims Nieuws morgen tijdelijk niet te bereiken wegens onderhoud en overzetting naar nieuw uiterlijk

Sims Nieuws

Morgen gaat dan eindelijk gebeuren wat eigenlijk al jaren geleden had moeten gebeuren: Sims Nieuws krijgt dan namelijk na maanden van voorbereiding een flinke make-over! Zowel de blog als het forum krijgen anno 2016 een helemaal nieuw en modern uiterlijk met uiteraard ook een bijbehorend mobiel thema.

Dit alles zal daardoor ook gepaard gaan met een downtime van zowel de site als het forum die dag. Het forum loopt qua software bijvoorbeeld nog aardig achter en zal eerst moeten worden geüpdatet, de database bevat nog een hoop links naar sims3nieuws die allemaal nog moeten worden omgezet en wat andere belangrijke dingen zullen ook moeten worden doorgelopen voordat alles weer naar behoren werkt. Niet alles heeft met het nieuwe thema te maken, maar het is gewoon handig om zoiets in één keer te doen. ’s Ochtends rond een uur of tien zullen we beginnen met het onderhoud en, afhankelijk van hoe het gaat, zou alles in de loop van de middag wel weer moeten werken. Ik durf geen exacte tijden te geven, maar je merkt vanzelf wel wanneer precies.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Site Nieuws

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *