Deze week nieuwe patch voor De Sims 4!

Hoewel SimGuruDrake eerder al hintte dat we deze week een patch zouden kunnen verwachten, heeft ze nu ook haar fameuze GIF gepost. Zo’n soort ‘excited GIF’ op maandag is de laatste paar maanden hét teken geworden dat we diezelfde week iets nieuws mogen gaan verwachten. Dat moet de patch dus wel zijn!

Patches komen meestal op dinsdag of donderdag uit, dus het lijk aannemelijk dat dat ook nu wel het geval zijn. Het is natuurlijk nog afwachten wanneer het precies gaat zijn, maar lang hoeven we er in ieder geval niet te wachten. Gezien augustus verder ook geen betaalde content voor De Sims 4 introduceert, zou het goed kunnen dat deze patch daarom ‘iets’ nieuws bevat. Waar hopen jullie eigenlijk op?

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

3 reacties

    1. Ze hebben al gezegd in de live stream van Tuin Accessoires dat het geen seizoenen zou zijn. Maar dat kan ook expres gezegd zijn.

      Ik hoop ook op seizoenen

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *