Wordt De Sims 4 Stedelijk Leven de volgende uitbreiding?

De Sims 4 Stadsleven
Wordt De Sims 4 Stadsleven de volgende uitbreiding?
De Sims 4 Stadsleven
Wordt De Sims 4 Stedelijk Leven de volgende uitbreiding?

O Sim BR heeft gevonden dat de Braziliaanse site verantwoordelijk voor het bepalen van de leeftijdsgrenzen van games de vermoedelijke derde uitbreiding voor De Sims 4 heeft gepubliceerd. Onder de naam Vida na Cidade staat de uitbreiding geregistreerd en dat moet dan iets als Stadsleven De Sims 4 Stedelijk Leven in het Nederlands betekenen (als Google Translate me niet bedriegt dan 😛 ). Bovendien staat erbij vermeld dat de uitbreiding nog in 2016 uit moet komen. Mocht dat waar zijn, dan zal de releasedatum waarschijnlijk ergens in de periode oktober tot (begin) december gaan vallen. Verdere details worden niet genoemd, maar daar horen we vast binnen een paar maanden meer over.

Saillant detail is dat een soortgelijke uitbreiding ook al voorkwam in een enquête van augustus vorig jaar:

Metropool

Verhuis naar de bruisende en moderne stad! Leef in nieuwe apartementen en penthouses, bestel eten bij de voedseltruc en winkel in verschillende straatmarkten, en dompel je Sims onder in de verschillende culturen van de stad door allerlei buurten te verkennen.

Mocht alles daarvan waar zijn, dan zou de uitbreiding vergelijkbaar moeten zijn met De Sims 3 Na Middernacht. We moeten nog even afwachten of het daadwerkelijk waar blijkt te zijn, maar de bron lijkt me aardig officieel. Wat vinden jullie ervan? Is het iets dat je aanspreekt, of juist jammer dat het niet iets met seizoenen of huisdieren wordt?

Update 13 september – Nu de officiële Nederlandse naam bekend is (De Sims 4 Stedelijk Leven), is het artikel hierop aangepast.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

12 reacties

  1. Ik ben benieuwd! Als het waar is, dan vraag ik me af of het net zoiets wordt als De Sims 3 Na Middernacht. Persoonlijk was ik niet iemand die heel veel met m’n Sims naar clubs ging, dus ben erg benieuwd :p

  2. Ik hoop op een mixje van Bridgeport en Roaring Heights. Appartementen, loftwoningen en een mooie boulevard met een achtbaan of reuzenrad 😉 Een band vormen zou ook weer leuk zijn of burgemeester worden van de stad….O ja en de inbrekers en brandweer hoort ook bij het stadsleven 🙂

    Hoop niet op een kopie van ‘na middernacht’ dus nog even afwachten of het echt is.

    1. Dat zou best wel heel tof zijn, Froos! Op een kopie van Na Middernacht zit ik zelf ook echt niet te wachten.. Zijn vele andere dingen die ik liever zie in De Sims 4 (peuters, meer dingen familiegericht).

  3. Ik ben benieuwd wat het wordt. Na Middernacht vond ik zelf altijd wel een van de leukere uitbreidingen, maar een regelrechte kopie zal het sowieso niet worden. Uitgaansgelegenheden kent het basisspel al (en wordt in Beleef het Samen nog wat uitgebreid), dus óf de uitbreiding bouwt daar flink op door met sterrenstatus en al die high-end dingen van Na Middernacht en Showtime, óf ze richten zich op een compleet andere richting, waarschijnlijk meer op het ‘reguliere’ low- tot mid-end stadsleven. Dan kun je eigenlijk alle kanten wel op, maar zou het ook zo een Levensweg-achtige tint gaan krijgen. Ik ben zelf wat meer fan van het eerste, maar we zullen zien.

    Nu het uitgelekt is, zullen ze toch geen maanden meer wachten met de officiële aankondiging verwacht (hoop) ik. 🙂

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *