SimGuruRachel verlaat De Sims en EA

SimGuruRachel
SimGuruRachel verlaat EA.

Rachel Franklin, beter bekend als SimGuruRachel, verlaat EA en de De Sims-franchise. Nadat ze de afgelopen tijd de Algemeen Directeur was binnen de serie, gaat ze nu op zoek naar nieuwe uitdagingen buiten Maxis, zo laat SimGuruLyndsay weten via het onderstaande bericht.

I have some important news to share with you all today. It’s never easy to say goodbye but today, we wish a fond farewell to our friend and colleague Rachel Franklin. She has decided to leave Maxis to explore new opportunities. We’re going to miss her creative spark, her infectious enthusiasm, and the passion that she brought to the studio every day. I can definitely say I’m excited to see what she does next and will be cheering her on!

Rachel leaves Maxis stronger than ever. We’re all so excited by the incredible passion we see from you in The Sims 4 nearly two years after we first released the game. We’ve proven to you our commitment to regularly providing new experiences, like the recent Dining Out Game Pack and expansion to Create A Sim, and that won’t change. We’ve got lots more planned for the months and years ahead that we can’t wait to share with you.

We have a strong leadership team in place at Maxis and we’re focused on one thing: delivering great things to you, our players. We’re looking to fill Rachel’s shoes, but in the meantime myself and all the other SimGurus will continue to connect with you and share our enthusiasm for the game and new things to come.

forums.TheSims.com

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

1 reactie

  1. Ik vind het helemaal niet erg dat ze weg gaat. Ben juist opgelucht dat ze vertrekt.

    Ze heeft de juiste beslissing genomen om nu op te stappen.

    Sinds haar vertoning op Gamescom 2015 met dat K3 feestje en dat gekke interview van vorig jaar heeft ze zich niet bepaald geliefd gemaakt in de sims-community. Dat ze nu opstapt voorkomt dat ze zo meteen weer allemaal narigheid over zich heen krijgt als EP3 uitkomt.
    Ik wens Rachel natuurlijk het allerbeste toe en hopelijk vindt ze een baan waar ze wel gewaardeerd wordt.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *