Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Stedelijk Leven

De Sims 4 Stedelijk Leven: Teaser + morgen trailer!

Na alle geruchten van de afgelopen weken is het dan eindelijk zover: De Sims 4 Stedelijk Leven, het derde uitbreidingspakket voor De Sims 4, is vandaag namelijk officieus bevestigd via de bovenstaande teaser! Veel is er dan wel nog niet in te zien, maar gelukkig komt er morgen een officiële aankondiging met daarbij een echte trailer!

3 gedachtes over “De Sims 4 Stedelijk Leven: Teaser + morgen trailer!”

    1. Rudy

      Ik had gisteravond niet veel tijd, dus vandaar dat het allemaal wat later was dan gebruikelijk. 🙂

      Maar ik ben ook wel benieuwd wat het wordt. Trein/metro ziet er leuk uit, al vrees ik dat het helaas weer enkel decoratie is en daardoor niet bruikbaar voor Sims. Maar dat zullen we moeten zien. Zal inderdaad wel vanavond rond 19:00 uur gaan worden.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>