Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Stedelijk Leven

Deze week meer over appartementen uit De Sims 4 Stedelijk Leven

De Sims 4 Stedelijk Leven

Deze week zullen we meer te weten gaan komen over de appartementen uit De Sims 4 Stedelijk Leven, aldus SimGuruDrake. Dat zal dan waarschijnlijk in de vorm zijn van één à twee Community Blogs (tussen vandaag en vrijdag) met hopelijk ook een aparte trailer. In ieder geval zal deze hele week daaraan gewijd zijn, dus hopelijk stelt het niet teleur!

Een gedachte over “Deze week meer over appartementen uit De Sims 4 Stedelijk Leven”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>