Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Stedelijk Leven

Vanavond De Sims 4 Stedelijk Leven Live Broadcast!

Vanavond om 22:00 uur Nederlandse tijd zal er een Live Broadcast te zien zijn van De Sims 4 Stedelijk Leven. In lijn met het nieuws van de rest van de week zal het gaan over appartementen. Via de bovenstaande stream kun je live meekijken en mocht dat niet werken, dan kun je ook altijd direct op de Twitch pagina van The Sims terecht.

Mocht je het vanavond niet live kunnen volgen, dan kun je het vanaf morgenochtend terug kijken op onze site.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>