Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

Geen nieuwe betaalde content meer tot aan De Sims 4 Stedelijk Leven

SimGuruDrakeZoals onderhand bekend zal De Sims 4 Stedelijk Leven uitkomen in de eerste week van november (3 november in Nederland). Tot aan die tijd zullen er geen nieuwe accessoirespakketten en/of game packs meer uit gaan komen, zo laat SimGuruDrake nu weten. Daarmee krijgen we in aanloop tot Halloween (31 oktober) sowieso geen griezelig pakket meer, waarvan een – inmiddels verwijderd – geluidsfragment gisteren uitlekte.

Aangezien dat nog altijd wel ‘snel’ zou moeten gaan komen, zou het óf gratis moeten worden, óf pas na De Sims 4 Stedelijk Leven moeten uitkomen. Dat zal de toekomst dus nog moeten gaan uitwijzen. Zodra dat bekend is, hoor je er hier uiteraard meer over!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>