Geen nieuwe betaalde content meer tot aan De Sims 4 Stedelijk Leven

SimGuruDrakeZoals onderhand bekend zal De Sims 4 Stedelijk Leven uitkomen in de eerste week van november (3 november in Nederland). Tot aan die tijd zullen er geen nieuwe accessoirespakketten en/of game packs meer uit gaan komen, zo laat SimGuruDrake nu weten. Daarmee krijgen we in aanloop tot Halloween (31 oktober) sowieso geen griezelig pakket meer, waarvan een – inmiddels verwijderd – geluidsfragment gisteren uitlekte.

Aangezien dat nog altijd wel ‘snel’ zou moeten gaan komen, zou het óf gratis moeten worden, óf pas na De Sims 4 Stedelijk Leven moeten uitkomen. Dat zal de toekomst dus nog moeten gaan uitwijzen. Zodra dat bekend is, hoor je er hier uiteraard meer over!

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *