Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Stedelijk Leven

Herhaling De Sims 4 Stedelijk Leven Live Broadcast

Gisteravond was er een Live Broadcast over de appartementen van De Sims 4 Stedelijk Leven. Voor degene die dat gemist hebben, kun je hier de herhaling daarvan terugkijken (begint vanaf 0:47). Het was al met al een verrassend korte stream dit keer van in totaal nog geen twintig minuten, maar dat was volgens SimGuruDrake om nog niet alles van de uitbreiding te verklappen en spelers de kans te geven straks zelf nog nieuwe dingen te ontdekken.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>