Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Stedelijk Leven

Ontdek de wereldkaart van San Myshuno

Ontdek San Myshuno!

Tijdens de Live Broadcast van gisteravond was San Myshuno, de nieuwe wereld van De Sims 4 Stedelijk Leven, een aantal keer te zien. Zoals je nu bovendien kunt zien is het helaas geen grote stad geworden, maar dat komt natuurlijk ook deels doordat ieder appartement weer uit meerdere appartementen kan bestaan. In totaal zouden er desondanks zo’n 30 kavels moeten zijn, aldus SimGuruDaniel.

Ontdek San Myshuno!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>