Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Patches

Het is weer tijd voor een nieuwe update voor De Sims 4 deze week

SimGuruDrakeNu we alweer in de laatste week van september zitten, weten we één ding zeker: deze week gaat er hoe dan ook nog een patch voorbijkomen. Dat zal in de praktijk dus meestal óf vandaag, óf donderdag zijn (maar zeker is dat niet). Wat er precies inzit, zal ook nog moeten blijken, maar volgens SimGuruDrake zal het weer een mix zijn van wat bug fixes en nieuwe content.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>