Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

De Sims 4: Dag van de Doden concept art

De update van gisteren voegde een aantal spulletjes en kleding toe aan De Sims 4 ter ere van de Dag van de Doden, een Mexicaanse feest- en herdenkingsdag. Van de toegevoegde kleding en andere Creëer-een-Sim items heeft SimGuruKimmi deze concept art gedeeld, gemaakt door Yishan Jiang.

De Sims 4: Dag van de Doden concept art

4 gedachtes over “De Sims 4: Dag van de Doden concept art”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>