Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Stedelijk Leven

Herhaling De Sims 4 Stedelijk Leven Broadcast 30 september


Gisteravond vond de Live Broadcast plaats van De Sims 4 Stedelijk Leven over haar nieuwe wereld San Myshuno en voor degene die dat hebben moeten missen, is hier de herhaling. De stream start bij 13:52 minuten en duurt in tegenstelling tot vorige week nu wel nagenoeg een uur.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>