Nieuwe kwartaalteaser voor De Sims 4 uitgebracht!

Zojuist heeft EA een nieuwe kwartaalteaser voor De Sims 4 uitgebracht. Net zoals voorheen wordt hierin weer kort getoond wat we de komende maanden aan nieuwe content – zowel betaald als gratis in de updates – kunnen verwachten.

Niet geheel onverwacht begint de teaser met het uitbreidingspakket De Sims 4 Stedelijk Leven dat in november zal uitkomen. Hiernaast krijgen we dit seizoen nog een uitdaging omtrent de Día de los Muertos-update van vorige week, waarschijnlijk nog ergens later deze maand. Wat later rond de feestdagen zal het feestdagenpakket ook weer een update gaan krijgen en zal er tevens een nieuw accessoires pakket uit gaan komen. Hoewel het precieze thema van dat pakket mij nog niet helemaal duidelijk wordt, lijkt het wat meer de retro-kant op te gaan. Desalniettemin zullen we daar nog zeker wel eventjes op moeten wachten; ergens in de winter om precies te zijn.

Wat vinden jullie er zo van? Iets om naar uit te kijken richting het winterseizoen, of had je liever andere dingen verwacht?

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

6 reacties

 1. Ja idd seizoenen zou leuk zijn maar dat wil ik al ruim een jaar en ook op huisdieren zit ik al zo lang te wachten en daarom ben ik ook alweer een hele tijd met sims 3 aan het spelen ik koop de uitbreidingen,gamepacks en accessoire paketten wel maar dan speel ik er een paar dagen mee en stap ik weer terug naar sims 3 omdat ik dingen mis

 2. ik hoop dat ze toch echt snel een huisdieren & seizoenen pakket uitbrengen, daar zit ik al sinds het begin van de sims 4 op te wachten!
  ook hoop ik nog steeds op de update van peuters
  en een pakket vergelijkbaar met de sims 3 levensweg, sims 3 studententijd en sims 3 exotisch eiland
  een pakket vergelijkbaar met sims 3 wereldavonturen: een land als Kenia (safari, wildlife, masai stammen) en een land als Italie, griekenland of Parijs. waar je cultuur kan snuiven en allemaal kleine straatjes kan ontdekken en het lekkerste eten. en dan nog een Aziatisch land net zoals je China had bij sims 3 wereldavonturen.
  ik hoop ook op een uitbreiding waarbij je kan varen, skiën, surfen.
  of een gamepack waarbij je je kinderen en tieners kan volgen op school, een soort high school gamepack.
  ook hoop ik op wasmachines en waslijnen !

  och ik hoop op zoveel, maar voornamelijk seizoenen en huisdieren en peuters. gewoon om het meer op het echte leven te laten lijken

 3. ohh en ik hoop dat je in CAS meerdere gezinnen tegelijk kan maken, zodat je grotere families kan creeeren. nog steeds 8 mensen per huishouden, maar dat je dan bijvoorbeeld in CAS gezin 1 hebt met vader, moeder en 4 kinderen. en dan gezin twee kan je een opa en oma maken. en gezin 3 nog een opa en oma. en dan gezin 4 een tante met kinderen en een man. en gezin 5 misschien nog wel een andere tante met man en kinderen.
  als je klaar bent in CAS heb je dan dus 5 nieuwe losse huishoudens die wel familie van elkaar zijn

  1. Je kan wel meerdere gezinnen maken, maar dan in 1 huishouden (8 totaal). En je kunt ook een pa en ma maken, die krijgen kinderen en dan huishouden splitsen doen…

   Snap wel wat je bedoelt.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *