Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

De Sims 4: Día de los Muertos-uitdaging render

Zojuist is de Día de los Muertos-uitdaging van start gegaan en speciaal daarvoor is op TheSims.com nu ook deze render gepubliceerd. Meer over de uitdaging zelf kun je vinden in deze Community blog en een uitgebreide gids ervan zal binnenkort verschijnen op Sims Nieuws.

Diá de los Muertos-uitdaging

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>