Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Origin

Origin: Update 10.1.1 beschikbaar

Er is weer een nieuwe update uitgekomen voor Origin. Veel nieuws brengt de update niet met zich mee, naast dan het gebruikelijke verhelpen van enkele kleine bugs. Om de update te installeren, hoef je alleen maar Origin op te starten, de update start dan automatisch.

Versie 10.1.1

  • Diverse bugs verholpen.

3 gedachtes over “Origin: Update 10.1.1 beschikbaar”

    1. Rudy

      Door de update van Origin? Dat is wel erg vreemd. Je saves en dergelijke horen normaal gesproken in de map Documenten\Electronic Arts\De Sims 4 te staan. Kijk eens wat daar staat en of dat nog ongeveer klopt (bijvoorbeeld via de hoeveelheid screens in de screenshots-map), zou ik zeggen. Probeer anders eens De Sims 4 te herstellen via Origin (rechtermuisknop op de box-art klikken en dan de optie ‘Game herstellen’ of iets dergelijks).

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>