Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Stedelijk Leven

Deze week De Sims 4 Stedelijk Leven Live Broadcast over festivals

Nadat we het ondertussen een paar weken zonder Live Broadcast van De Sims 4 Stedelijk hebben moeten stellen, is het deze week eindelijk wél weer zover! Hoewel er formeel nog geen exacte tijden zijn genoemd, kun je er wel zo goed als zeker vanuit gaan dat dit weer vrijdagavond 21 oktober om 22:00 uur Nederlandse tijd wordt.

De stream zelf zal in ieder geval gaan over de festivals in San Myshuno zoals die gisteren ook al aan bod kwamen tijdens de Community blog en trailer.

De Sims 4 Stedelijk Leven: Festivals

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>