Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Stedelijk Leven

Vanavond De Sims 4 Stedelijk Leven Live Broadcast over festivals

Vanavond zal er weer een Live Broadcast te volgen zijn van De Sims 4 Stedelijk Leven. In lijn met het nieuws van de rest van de week zal het hier gaan over de verschillende festivals van San Myshuno. Vanaf vanavond 21:30 uur Nederlandse tijd ditmaal (dus niet 22:00 uur zoals voorheen!) kun je de stream live volgen via de bovenstaande player. Mocht dat niet werken, dan kun je ook nog altijd direct op Twitch terecht.

Update 19:33 – De stream begint nu ook niet meer om 21:00 uur, maar een half uurtje later; om 21:30 uur!

Na afloop zullen we zo snel mogelijk de herhaling plaatsen van degene die het hebben moeten missen!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>