Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

De Sims 4: Maia Mitchell render

Maia Mitchell als Simself van haar rol als Callie in de televisieserie The Fosters.

Buitenlandse bekendheden zijn door EA al verscheidene keren gebruikt ter promotie van De Sims 4 en nu is het zo de beurt aan Maia Mitchell, een Australische actrise en zangeres. Op deze render is zij zo als Simself te zien van haar rol als Callie in de Amerikaanse televisieserie The Fosters.

Maia Mitchell als Simself van haar rol als Callie in de televisieserie The Fosters.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>