Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Stedelijk Leven

Interactieve wereldkaart van San Myshuno

Interactieve wereldkaart van San Myshuno

Benieuwd wat San Myshuno, de nieuwe wereld uit het uitbreidingspakket De Sims 4 Stedelijk Leven, nou allemaal te bieden heeft? Om je daar een beter beeld van te geven heeft het team achter The Sims deze leuke en interactieve wereldkaart gemaakt. Op de kaart worden alle hotspots van de stad uitgelicht en, passende bij het thema van de uitbreiding, hebben ze natuurlijk ook ieder een aantal reviews van haar gebruikers. Zeker de moeite waard even te bekijken!

| San Myshuno: Interactieve wereldkaart |

2 gedachtes over “Interactieve wereldkaart van San Myshuno”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>