Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Origin

Origin: Update 10.2.1 beschikbaar

Er is afgelopen week weer een nieuwe update voor Origin uitgekomen waarin weer enkele kleine dingen worden gepatcht (zie ook de patch opmerkingen hieronder). Om de update te installeren, hoef je Origin alleen maar op te starten, de update start dan automatisch.

Versie 10.2.1

  • Probleem met de Origin in-game overlay opgelost.
  • Probleem met fouten bij aanmelden opgelost.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>