Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Stedelijk Leven

De Sims 4 Stedelijk Leven: Concept Art van Emily Zeinner

De Sims 4 Stedelijk Leven: Concept art van Emily Zeinner

Emily Zeinner was een Concept Artist van De Sims 4, maar heeft pas geleden besloten daarmee te stoppen. Desalniettemin heeft ze nog wel meegewerkt aan De Sims 4 Stedelijk Leven, zoals we een paar weken terug al zagen in enkele van haar concepten die ze toen mocht laten zien. Nu het pakket ook wereldwijd beschikbaar is, mag ze ook vrij al haar gemaakte concepten en ideeën delen. Hieronder een overzicht van wat ze gisteravond allemaal heeft gedeeld op Twitter:

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>