Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Stedelijk Leven

De Sims 4 Stedelijk Leven Collecties: Sneeuwbollen en Stadsposters

Met een beetje geluk tref je op de Vlooiemarkt een handelaar in Sneeuwbollen aan

De Sims 4 Stedelijk Leven voegt twee nieuwe collecties toe aan De Sims 4: Sneeuwbollen en Stadsposters. Van beide collecties hebben we zoals gebruikelijk weer een aparte pagina toegevoegd aan onze collecties pagina met allerlei methodes waarop je ze zo snel mogelijk kunt verzamelen. Moeilijk zijn beide collecties ditmaal absoluut niet, maar mocht je er niet uitkomen, dan kan het altijd handig zijn zoiets achter de hand te hebben.

Met een beetje geluk tref je op de Vlooiemarkt een handelaar in Sneeuwbollen aan

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>