Community blog: 6 Stedelijk Leven Let’s Play-series waaraan we nu al verslaafd zijn!

De Sims 4 Stedelijk Leven is uit met allerlei nieuwe Let’s Play-series van geweldige makers! We zijn verslaafd aan veel meer Let’s Play-series dan deze zes, maar als we die allemaal in één blog zouden zetten, zouden we het internet compleet lam leggen. Daarom plaatsen we voor nu alleen deze zes.

GamingMermaid< – @gamingmermaid

In deze serie ga je op verkenning uit in San Myshuno, dus als je dat nog niet eerder hebt gedaan, is deze serie ideaal voor jou! De hoofdrolspelers zijn superschattig en aansprekend. Wij zouden ook liever een tosti willen dan een vruchtencake van het welkomstcomité… We kunnen niet wachten om te zien hoe deze serie afloopt!

XUrbanSimsX – @xurbansimsx

In deze serie volgen we Juniper, een snoezige Sim met een geweldig achtergrondverhaal dat we nog niet zullen verklappen (in het infogedeelte in Deel 1 kun je zien wat dit verhaal is). We kunnen niet wachten om te zien welke avonturen Juniper in San Myshuno gaat beleven en als we op de andere series van XUrbanSimsX mogen afgaan, wordt het geweldig!

AviatorGamez@aviatorgaming

Een Sim maken, bouwen, muurschilderingen, gezellige toiletgesprekken, een carrière opbouwen, je buren ontmoeten, festivals bezoeken, en dat allemaal in het eerste deel! De Let’s Plays van AviatorGamez zijn stuk voor stuk leuk en lopen soms een beetje uit de hand, maar dat maakt ze juist zo geweldig. Het enthousiasme van AviatorGamez om leuke plaatjes op het internet te plaatsen werkt erg aanstekelijk.

TheCurtisParadisShow – @curtisparadis

We zijn erg blij dat Curtis weer Let’s Plays heeft gemaakt en zijn Stedelijk Leven-serie is veelbelovend! In deze serie leer je hoe met appartementen aan de slag kunt en verhuis je naar San Myshuno. Als je nog niet de kans hebt gehad om het zelf te spelen, mag je deze serie niet missen! De serie is als het ware een stroom, dus je kunt lekker doorspelen en je wordt meegenomen in de gedachtentrein van Curtis, altijd leuk!

MeganPlays @meganplays

Als je graag snoezige Sims maakt en mooie appartementen inricht, dan is de serie voor jou. Bridget is een artistieke, creatieve Sim die ook nog eens supersnoezig is. Wil je San Myshuno uitgebreid bekijken? Dat kan in het eerste deel van deze serie. We zijn benieuwd wat de toekomst voor Bridget in petto heeft en zijn helemaal klaar voor het vervolg op deze serie.

AndrewArcade @andrewarcade

Drie verschillende huishoudens, een overweldigend achtergrondverhaal en fantastische personages. Deze Let’s Play-serie heeft het allemaal. Sommige personages in deze serie zijn verhuisd naar San Myshuno vanuit de eerdere Let’s Plays van Andrew, waardoor jouw Sim zich verder kan ontwikkelen. Wilson de Wasbeer ziet er onbetrouwbaar uit en we zijn benieuwd hoe het met hem afloopt…

TheSims.com

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *