Origin: Black Friday-sale

Aankomende vrijdag is het zover: Black Friday. Black Friday valt op de dag na Thanksgiving en staat traditioneel voor de dag waarop men in Amerika begint met de kerstaankopen. Hierdoor bieden shops vaak ook enorme kortingen om zo klanten te trekken. Tegenwoordig heeft de trend zich echter veel verder verspreid dan dat alleen en zien we ook in Nederland steeds meer winkels meedoen. Ook Origin kan hier natuurlijk niet bij achterblijven en introduceert vandaag haar Black Friday-sale waarbij een hoop spellen met fikse korting tot wel 75% te verkrijgen zijn.

Origin Black Friday Sale

Van De Sims 4 is het basisspel met 67% afgeprijsd tot 20 euro, de uitbreiding Stedelijk Leven met 25% tot 30 euro, de de uitbreidingen Beleef het Samen en Aan het Werk met 63% tot 15 euro en alle game packs met 25% tot tevens 15 euro. Via de link hieronder kom je ook de actiepagina op Origin terecht waar je ook alle andere aanbiedingen kunt vinden.

| Origin: Black Friday-sale |

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Origin

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

5 reacties

    1. Klopt inderdaad. Ik dacht dat het dezelfde prijs zou zijn als Aan het Werk en Beleef het Samen omdat het in hetzelfde lijstje stond. (Ik heb Stedelijk Leven in m’n bezit, dus ik zie de prijs ook alleen als ik op het artikel klik.) Dat is normaal ook altijd, dus vandaar. Bedankt dat je het even meldt in ieder geval, ik ga het meteen aanpassen in het artikel. 🙂

      1. Graag gedaan :). Ik nam me elke keer dat er een uitbreiding uit kwam voor om hem pas te kopen als ‘ie in de aanbieding was, en voor het eerst is dat me nu gelukt ;p. (Maar eigenlijk alleen omdat ik geen tijd had om te spelen denk ik xD)

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *