Origin voegt mogelijk toe games cadeau te doen

Vannacht is er een nieuwe update uitgekomen voor Origin die het mogelijk maakt om games aan elkaar cadeau te geven. Veel gamers wilden deze functie blijkbaar graag zien en daarom is het goed om te zien dat EA daar naar heeft geluisterd. Bovendien is het al bijna december, dus geen onlogische tijd om het nu te implementeren, lijkt me. 😉

Een game doneren kan op dezelfde manier als hoe je ‘m normaal zou aanschaffen, alleen moet je nu op het pijltje klikken achter de koop-knop en dan de optie ‘Kook als cadeau’ selecteren. Je kunt dan een van je vrienden selecteren om de game aan cadeau te doen en de game verder normaal aanschaffen. Vergelijkbaar hiermee kun je ook zelf games aan je eigen verlanglijstje toevoegen, zodat je vrienden kunnen zien welke game je graag wil ontvangen. Zorg er dan wel voor dat je vrienden je account kunnen bekijken. Meer over dit alles kun je vinden in dit artikel van EA.

origincadeausverlanglijsten

Versie 10.3.2

  • Mogelijkheid toegevoegd om cadeaus te kopen en naar andere gebruikers te sturen.
  • Mogelijkheid toegevoegd om een persoonlijke verlanglijst te maken en te delen.
  • Diverse bugs verholpen.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *