Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Vintage Glamour Accessoires

De Sims 4 Vintage Glamour Accessoires aangekondigd!

Zojuist is alweer het negende accessoirespakket voor De Sims 4 aangekondigd: Vintage Glamour Accessoires. Zoals ook in de bovenstaande trailer te zien valt, draait het pakket helemaal om vintage luxe wat resulteert in een hoop dure voorwerpen en kleding, en zelfs de terugkeer van de butler!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>