Vrijdagavond De Sims 4 Vintage Glamour Accessoires Live Broadcast!

Net zoals dat al het geval was bij de eerdere accessoires pakketten zal er ook van De Sims 4 Vintage Glamour Accessoires een Live Broadcast gaan plaatsvinden. Tijdens deze Live Broadcast zal de inhoud van het pakket wat vollediger worden getoond om je alvast een beter idee te geven of het pakket iets voor je is. In dit geval zal deze Live Broadcast vrijdagavond 2 december om 21:00 uur Nederlandse tijd beginnen en waarschijnlijk weer ongeveer een uurtje duren. Tegen die tijd kun je de steam dan hier op Sims Nieuws live volgen, of anders via het officiële Twitch kanaal van The Sims.

Voor degene die het morgen niet live kunnen volgen, zullen we na afloop ook weer de herhaling plaatsen.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *