Problemen met clubs uit De Sims 4 Beleef het Samen sinds update 1.25.135

De Sims 4 Beleef het Samen: Clubs

Update 6 december – Inmiddels is er een patch uitgebracht die de problemen weer moet verhelpen. Het is daarom aan te raden zo snel mogelijk te updaten.

Waar de update voor De Sims 4 van gisteren een hoop bugs op heeft gelost, is er ook één kritieke bijgekomen: clubs uit De Sims 4 Beleef het Samen werken namelijk niet meer (goed). Spelers melden zo bijvoorbeeld dat Sims zonder reden uit een club gegooid of dat behaalde clubpunten ineens worden gereset, en dat zijn nog lang niet alle bugs.

Op het moment is er echter niet veel aan te veranderen. Als je nog niet geüpdatet hebt en graag met clubs speelt, zorg dan in ieder geval dat je voorlopig niet update. Dat kun je doen door Origin in offline modus te zetten. Mocht je al wel hebben geüpdatet, speel dan vooral niet verder in saves met clubs waar je graag mee speelt. Het is onbekend wanneer het precies zal worden opgelost, maar SimGuruNick heeft aangegeven eraan te werken. Gezien de ernst van het probleem verwacht ik zelf in de loop van de komende week of de week daarna wel een nieuwe noodpatch voor dit probleem.

Met dank aan Crinrict voor het opmerken van deze bug!

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

3 reacties

  1. Op SimsVIP.com zeggen ze ook dat je geen save moet spelen met clubs, maar elke save heeft eigenlijk de voorgemaakte (door SimsTeam) clubs zitten erin. Daarom mijn vraag: dus jouw sims moeten gen lid worden van clubs, want dan vermijd ik het gewoon?

    1. Ik zou gewoon niet met saves spelen waarin je clubs hebt waar je om geeft en echt mee speelt. Dan zit je inderdaad nog met de bestaande clubs, maar dat valt simpelweg niet te vermijden. Niemand weet op het moment hoe het straks gaat zijn als het is opgelost, al verwacht ik toch ook niet dat straks een chaos gaat zijn in je bestaande saves. Doe wat je zelf verstandig vindt, zou ik zeggen. Desondanks kan een backup natuurlijk ook nooit kwaad. 🙂

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *